Toimitusehdot

Kuluttajille

Tällä sivulla (ja siinä viitatuilla muilla sivuilla) ovat ehdot, joilla toimitamme verkkokaupassamme myytäviä tuotteita. Pyydämme, että luet nämä toimitusehdot huolellisesti ennen kuin tilaat Feetlet.fi-sivulta. Tilaamalla hyväksyt nämä ehdot. Mikäli et hyväksy näitä ehtoja, et voi saattaa loppuun tilaustasi.

Asiakastiedot ja rekisteröityminen

Rekisteröityminen on maksutonta ja vapaaehtoista. Rekisteröitymisen yhteydessä täytät lomakkeelle omat yhteystietosi ja valitset henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tilaaminen on helpompaa rekisteröityneelle ja palveluun sisään kirjautuneelle käyttäjälle, sillä yhteystiedot näkyvät silloin tilauslomakkeelle esitäytettyinä. Näet myös tilaushistoriasi Omista tiedoistasi.
Myös rekisteröitymättömät asiakkaat voivat tehdä tilauksia. Asiakastietoja ei myydä eikä luovuteta ulkopuolisille muutoin kuin lain sallimissa rajoissa. Lue rekisteröitymisestä tarkemmin kohdasta Rekisteriseloste.

Palvelun saatavuus

Toimitamme vain Suomessa oleviin osoitteisiin.

Asiakkaan kelpoisuus

Tilauksen yhteydessä asiakkaan on aina ilmoitettava nimi, postiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Tilaamalla tuotteita verkkokaupastamme asiakas vahvistaa olevansa täysi-ikäinen tai hänellä on vanhempiensa lupa. Alle 18-vuotiaan on ilmoitettava myös huoltajan nimi ja osoite. Huoltajan tiedot ilmoitetaan ”Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset” -kohdassa tilauksen yhteydessä.

Sopimuksen syntyminen

  1. Sopimus syntyy, kun asiakas tekee tilauksensa Feetlet.fi:ssä, hyväksyy ehdot ja maksaa tilauksen.
  2. Pidätämme oikeuden peruuttaa tilaus, jos hinta Feetlet.fi:ssä on ollut ilmeisen virheellinen tai tuotetta ei poikkeuksellisesti ole saatavilla.
  3. Mikäli joudumme peruuttamaan tilauksen, palautamme viipymättä kauppahinnan.

Palautusoikeus katso ohjeet täältä

Tuotevirheet katso ohjeet täältä

Toimitustavat

SmartPost:  Tilaus toimitetaan valitsemaasi pakettiautomaattiin. Kun paketti on noudettavissa automaatista, saat tekstiviestillä koodin luukun avaamiseen.
Nouto postista: Tilaus toimitetaan antamasi osoitteen mukaiseen Postin toimipisteeseen. Saat Postilta tiedon, kun paketti on noudettavissa.

HUOM.
Huolimatta toivotusta toimitustavasta, pienet/litteät tuotteet voidaan lähettää kirjeenä suoraan tilaajan kotiosoitteeseen. Jos et halua lähetystä toimitettavan antamaasi osoitteeseen, ilmoita siitä meille tilauksen lisätiedoissa.

Käsittelykulut

Käsittelykulut kuluttajille 3,95 €/lähetys. Rahtivapaan tilauksen raja on 50 € sis alv 24%.

Tuotteiden toimitusaika

Toimitus tilauksen vahvistuksesta keskimäärin neljä (4) työpäivää. Toimitusaika on ohjeellinen eikä sido lähettäjää. Pidätämme oikeuden toimittaa tilauksen osissa. Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa missä vaiheessa tahansa. Mikäli tilaus on jo lähetetty asiakkaalle, voi asiakas palauttaa lähetyksen kuluitta asiakaspalautuksena.

Mikäli asiakkaan tilauksen kaikkia tuotteita ei voida lähettää samanaikaisesti, toimitetaan loput tuotteet jälkitoimituksena ilman lisäkuluja.

Tuotteiden hinta

 1. Tuotteiden hinta on se mikä hinnaksi on Feetlet.fi:ssä ilmoitettu, ellei hinnoittelussa ole tapahtunut virhe joka on myös asiakkaalle ilmeinen.
 2. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron sen suuruisena kun se on kunkin tuotteen osalta ilmoitettu.
 3. Tuotteiden hinnat eivät sisällä lähetyskuluja ellei niin ole erikseen jonkin tuotteen kohdalla ilmoitettu.
 4. Tuotteiden hintoja voidaan milloin vain muuttaa. Tuotteen hinnaksi tulee kuitenkin se mikä sillä oli ostohetkellä ellei hinnassa ole tuotevirheet – kohdassa mainittua virhettä.

Vastuumme

 1. Tuotteemme ovat hyvälaatuisia ja sopivat normaaliin käyttötarkoitukseensa.
 2. Mikäli jokin tuotteistamme ei vastaisi 11. (a) kohdan vaatimuksia vastuumme rajoittuu tuotteiden hintaan ellei voimassaoleva lainsäädäntö edellytä laajempaa vastuuta.
 3. Missään tapauksessa emme vastaa välillisistä, taloudellisista tai ennalta arvaamattomista vahingoista.
 4. Emme vastaa laiminlyönneistä tai viivästyksestä jotka johtuvat tapahtumista, viranomaiskielloista tai muista vastaavista olosuhteista jotka ovat määräys- tai vaikutusvaltamme ulkopuolella tai mitä muuten yleisesti pidetään ylivoimaisena esteenä.

Ehtojen muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja, kun katsomme sen tarpeelliseksi. Kuhunkin yksittäiseen kauppaan sovelletaan kaupantekohetkenä voimassaolleita ehtoja.

Riitaisuudet

Pyrimme ensisijaisesti sovittelemaan kaikki Feetlet.fi:hin ja sen käyttöön liittyvät riitaisuudet. Mikäli sovittelu kuitenkin epäonnistuisi, tulee asiat ratkaista Helsingin käräjäoikeudessa tai kuluttaja-asiakkaan kyseen ollessa hänen kotipaikkansa alioikeudessa.

Maksutavat katso täältä

Jälleenmyyjille

Tällä sivulla (ja siinä viitatuilla muilla sivuilla) ovat ehdot, joilla toimitamme teille tuotteita, jotka ovat esillä verkkokaupassamme feetlet.fi. Pyydämme, että luette nämä toimitusehdot huolellisesti ennen kuin tilaatte tuotteitamme Feetlet.fi-sivulta. Tilaamalla tuotteitamme hyväksytte nämä ehdot. Mikäli hyväksytte nämä ehdot klikkaa nappia “Hyväksyn ehdot”. Mikäli ette hyväksy näitä ehtoja, ette voi saattaa loppuun tilaustanne.

Asiakastiedot ja rekisteröityminen

Rekisteröityminen on maksutonta ja yritysasiakkaille pakollista. Näet myös tilaushistoriasi Omista tiedoistasi.
Asiakastietoja ei myydä eikä luovuteta ulkopuolisille muutoin kuin lain sallimissa rajoissa. Lue rekisteröitymisestä tarkemmin kohdasta Rekisteriseloste.

Tilaaminen

feetlet.fi sivustoa hallinnoi J.A. Tenhunen Oy, Polunmäenkatu 13 C 33720 Tampere. Y-tunnus 0533002-5.

Palvelun saatavuus

Feetlet.fi on tarkoitettu Suomessa asuville asiakkaille.

Asiakkaan kelpoisuus

Tilauksen yhteydessä yritysasiakkaan on aina ilmoitettava yrityksen nimi, yhteyshenkilö, toimitusosoite, laskutusosoite, y-tunnus, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin sopimus-, tilaus- ja toimitusehtoihin. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on jättänyt tilauksensa.

Sopimuksen syntyminen

  1. Sopimus syntyy kun asiakas vahvistaa tilauksensa Feetlet.fi:ssä ja klikkaa hyväksyvänsä nämä ehdot.
  2. Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksen, jos tuotteidemme hinta Feetlet.fi:ssä on ollut ilmeisen virheellinen tai tuotettamme ei poikkeuksellisesti ole saatavilla.

Mikäli joudumme peruuttamaan tilauksen, palautamme viipymättä kauppahinnan.

Palautusoikeus

Kaikissa jälleenmyyjien tilauksia koskevissa reklamaatio tapauksissa ota ensin yhteyttä myyntiedustajaan tai toimistoon tenhunen@ja-tenhunen.fi, jotta saat palautus ja vaihto-ohjeet.

Tarkista paketin kunto sitä vastaanotettaessa ja tee vikailmoitus postille, jos paketti on silminnähden rikkoutunut.

Toimitustavat

Posti Express Business Day 14 palvelu
Kannetaan perille. Posti toimittaa tilauksen vastaanottajan antamaan osoitteeseen. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus vastaanottajan osoitteeseen. Toimitusaika on noin kaksi vuorokautta.

Nouto varastosta rahtivapaasti.

Käsittelykulut

Tilauksen käsittelykulut jälleenmyyjille 6,371 € / tilaus (alv% 0). Yli 100 € (alv% 0) tilaukset toimitetaan jälleenmyyjille ilman käsittelykuluja.

Tuotteiden toimitusaika

Tilaus lähetetään asiakkaalle vahvistettua tilausta seuraavana arkipäivänä. Toimitusaika Suomessa on keskimäärin neljä (2) työpäivää. Toimitusaika on ohjeellinen eikä sido lähettäjää. Pidätämme oikeuden toimittaa tilauksen osissa.

Mikäli asiakkaan tilauksen kaikkia tuotteita ei voida lähettää samanaikaisesti, toimitetaan loput tuotteet jälkitoimituksena ilman lisäkuluja.

Tuotteiden hinta

 1. Tuotteiden hinta on se mikä hinnaksi on Feetlet.fi:ssä ilmoitettu, ellei hinnoittelussa ole tapahtunut virhe, joka on myös asiakkaalle ilmeinen.
 2. Jälleenmyyjälle hinnat ovat alv 0% sisäänkirjautumisen jälkeen.
 3. Tuotteiden hinnat eivät sisällä lähetyskuluja, ellei niin ole erikseen jonkin tuotteen kohdalla ilmoitettu.
 4. Tuotteiden hintoja voidaan milloin vain muuttaa. Tuotteen hinnaksi tulee kuitenkin se mikä sillä oli ostohetkellä ellei hinnassa ole kohdassa 1. mainittua virhettä.

Vastuumme

 1. Tuotteemme ovat hyvälaatuisia ja sopivat normaaliin käyttötarkoitukseensa.
 2. Mikäli jokin tuotteistamme ei vastaisi 1. kohdan vaatimuksia vastuumme rajoittuu tuotteiden hintaan, ellei voimassaoleva lainsäädäntö edellytä laajempaa vastuuta.
 3. Missään tapauksessa emme vastaa välillisistä, taloudellisista tai ennalta arvaamattomista vahingoista.
 4. Emme vastaa laiminlyönneistä tai viivästyksestä, jotka johtuvat tapahtumista, viranomaiskielloista tai muista vastaavista olosuhteista jotka ovat määräys- tai vaikutusvaltamme ulkopuolella tai mitä muuten yleisesti pidetään ylivoimaisena esteenä.

Ehtojen muuttaminen

Pidätämme oikeuden muuttaa näitä ehtoja kun katsomme sen tarpeelliseksi. Kuhunkin yksittäiseen kauppaan sovelletaan kaupantekohetkenä voimassa olleita ehtoja.

Riitaisuudet

Pyrimme ensisijaisesti sovittelemaan kaikki Feetlet.fi:hin ja sen käyttöön liittyvät riitaisuudet. Mikäli sovittelu kuitenkin epäonnistuisi, tulee asiat ratkaista Helsingin käräjäoikeudessa.

Maksutavat

Jälleenmyyjien maksutapana lasku.

Maksuehdot

Sopimuksen mukaan.