Maksu- ja toimitustavat

Maksutavat

Kuluttajille

Voit maksaa tilauksesi kätevästi oman verkkopankkisi tunnuksilla. Verkkokaupassamme on käytettävissä seuraavat verkkomaksut: Nordea, Osuuspankki, S-Pankki, Säästöpankit, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, Aktia, ja POP pankit. Verkkomaksu suoritetaan tilauksen vahvistuksen yhteydessä. Tilaus lähetetään asiakkaalle, kun maksu on suoritettu.

Maksaa voit myös: Visa (Nets), Visa Electron (Nets) tai MasterCard (Nets) -korteilla sekä Paytrail tilillä.

Mikäli haluat maksaa Visa (Nets), Visa Electron (Nets) tai MasterCard (Nets) -korteilla, J.A. Tenhunen Oy (Feetlet.fi) toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Maksutapahtumaan liittyvistä reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Jälleenmyyjille

Voit maksaa tilauksesi kätevästi laskulla.

Toimitustavat

Kuluttajille

Posti

SmartPost:  Tilaus toimitetaan valitsemaasi pakettiautomaattiin. Kun paketti on noudettavissa automaatista, saat tekstiviestillä koodin luukun avaamiseen.
Nouto postista: Tilaus toimitetaan antamasi osoitteen mukaiseen Postin toimipisteeseen. Saat Postilta tiedon, kun paketti on noudettavissa.
Pikkupaketti: Posti tuo paketin perille postiluukkuun tai -laatikkoon. Paketti on enintään n. 3 cm paksu. Mikäli lähetys ei mahdu postiluukusta/ -laatikkoon, saat postista viestin, jolla voit noutaa lähetyksen omasta postitoimipaikastasi.
Kirje: Pienet/litteät tuotteet toimitetaan kirjeenä suoraan kotiin.

Jos et tahdo tilausta pikkupakettina tai kirjeenä suoraan kotiisi, mainitse siitä tilauksen lisätiedoissa.

Jälleenmyyjille

Postipaketti, klo 14 jakelulla.

Postin kuljetuspalvelu toimittaa tilauksen vastaanottajan antamaan osoitteeseen. Mikäli vastaanottajaa ei tavoiteta, jätetään saapumisilmoitus vastaanottajan osoitteeseen.
Tilauksen toimitusaika on keskimäärin kaksi työpäivää.